середу, 24 лютого 2016 р.

Навіщо потрібен блог?


З кожним днем кількість учасників блогосфери росте з величезною швидкістю, при цьому, досить часто люди задаються питанням, «Що таке блог і навіщо він потрібен?».
Відповідь на це питання, кожен може дати свій, але поняття блог, однозначно. Блог – це проста форма сайту, яка передає різну інформацію. Спочатку, блоги створювалися для розповсюдження актуальної інформації, наприклад з життя зірок, або новини, але сьогодні, блогосфера наповнюється майданчиками, містять безліч різної інформації.


Для чого потрібен блог? Для того, щоб поширювати інформацію, з особистих інтересів, для подання різноманітних оглядів і звичайно ж для заробітку.
Інтернет комерція, отримала широке поширення після того, як успішні підприємці в інтернеті, почали викладати власні досягнення, а віддалена робота почала супроводжувати прикметником «солідна».
Сьогодні, більшість блогів створюються виключно з метою заробітку, і це дійсно хороший варіант розвитку власного бізнесу, т. я. створити блог набагато простіше ніж сайт, а в плані монетизації, він може бути набагато продуктивніше.
Сперечатися про продуктивності сайтів і блогів не має сенсу, адже все залежить від прикладених зусиль web майстрів.

1 коментар: