середу, 8 червня 2016 р.

Переваги інтерактивної дошки


Переваги використання інтерактивних дошок: економія часу на заняттях за рахунок часткової відмови від малювання схем, діаграм і конспектування. Кожний студент одержує можливість після закінчення заняття одержати файл з його записом, який можна продивитися на комп’ютері в будь-якому режимі. При цьому доступні не лише запропоновані викладачем ілюстрації і записи, а й правильно відтворюється послідовність дій на дошці. підвищення ефективності подачі навчального матеріалу. Поєднання інтерактивної дошки з мультимедійним проектором дозволяє розв’язати низку завдань підвищення якості навчального процесу.

неділю, 28 лютого 2016 р.


Google Форми для створення тесту

Контроль знань у навчально-виховному процесі виконує цілий ряд функцій: оцінюючу, стимулюючу, розвиваючу, навчальну, діагностичну, виховну та інші.
Процес контролю – одна з найбільш трудомістких і відповідальних операцій у навчанні, пов’язана з гострими психологічними ситуаціями як для учнів, так і для викладача.
Традиційні методи контролю потребують багато часу та містять елемент суб’єктивного ставлення викладача. Тестовий контроль дає можливість викладачеві упродовж досить обмеженого часу перевірити якість знань у значної кількості учнів, за його допомогою стає можливим контроль знань на необхідному, заздалегідь запланованому рівні.

середу, 24 лютого 2016 р.

Навіщо потрібен блог?


З кожним днем кількість учасників блогосфери росте з величезною швидкістю, при цьому, досить часто люди задаються питанням, «Що таке блог і навіщо він потрібен?».
Відповідь на це питання, кожен може дати свій, але поняття блог, однозначно. Блог – це проста форма сайту, яка передає різну інформацію. Спочатку, блоги створювалися для розповсюдження актуальної інформації, наприклад з життя зірок, або новини, але сьогодні, блогосфера наповнюється майданчиками, містять безліч різної інформації.